Kwaliteit staat bij ons centraal

Kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend. Vanwege deze aanpak, de aanwezige kennis en ervaring wordt Technische Lederwaren- industrie Rijen BV vaak betrokken bij complexe projecten.

De veelzijdige activiteiten stellen ons in staat concrete oplossingen aan te dragen en ten uitvoer te brengen.
In nauwe samenwerking met opdrachtgevers worden op projectmatige basis regelrech- te noviteiten ontwikkeld en verbeteringen aan bestaande artikelen doorgevoerd.

Als eerste Europese fabrikant introduceerden wij de geheel ESD-veilige gereedschap- koffers. Sterk en duurzaam genoeg om te voldoen aan de eisen van KPN Nederland en alle Europese normen. Het gecontroleerd elektrostatisch ontladen voorkomt beschadi- ging van kostbare apparatuur en onderdelen.

De ontwikkeling van de serie ROBUUST was een direct gevolg van de gewijzigde regelgeving bij de bagage- afwikkeling op de luchthaven.

De gereedschapkoffer is niet langer als handbagage toege- staan. De extreme belasting en temperatuurverschillen maakten het gebruik van stootranden en slagvast materiaal noodzakelijk.

Ons bedrijf is klein genoeg om een hecht, flexibel team te vormen en groot genoeg om zaken professioneel en daadkrachtig aan te pakken.